Bij de bakker is altijd iets te beleven

Bekijk het nieuws

De bakker bakt van zonsopkomst tot zonsondergang. Er zijn dus regelmatig nieuwtjes te delen.

Hello rolls!

Deze heerlijke zoete broodjes worden gemaakt in de drie smaken cinnamon, strawberry en tiramisu. Iedere dag hebben wij de cinnamon variant en de smaken strawberry en tiramisu wisselen elkaar af. Het broodje is in de basis gemaakt van croissantdeeg. De cinnamon roll is uiteraard gevuld met kaneel en ook een beetje abrikozenmoes. De roll wordt afgemaakt met fondant. De tiramisu roll is gevuld met chocolade, caramel en amaretto en wordt afgemaakt met mascarpone. Onze strawberry roll is gevuld met aardbeienjam en afgemaakt met mascarpone en aardbei.

Back to school!

Lever nu je spaarpunten in voor een van Vessem broodtrommel en/ of een Mepal drinkfles

Nog even en de scholen beginnen weer. Tijd voor een mooie nieuwe broodtrommel en een Mepal drinkfles. Met de gespaarde punten bij jouw bakker heb je deze nu al in huis voor slechts 1 euro! Je hebt slechts 90 puntjes nodig van je spaarpas. Extra snel sparen? Bij aankoop van een heel Monnikenbrood ontvang je nu 3 extra spaarpunten. Tot snel!

Werken in de gezelligste winkel in jouw buurt

Kom werken bij een van de leukste bedrijven van het land. Wat wij jou bieden? Gratis brood, goede verdiensten, flexibele werktijden en de kans om door te groeien via ons eigen opleidingsprogramma.

Haarlemmerhout snede aardbeien

Hier staan wij al jaren bekend om; luchtige roomboter koek met wat amandelspijs. Hierop kwarkbavaroise met verse aardbeien. Afgetopt met slagroom. Eerst ontbijt, en hierna met zijn allen op de koffie.

Het meest  smaakvolle  brood  met Andries Gort 

“Het belangrijkste verschil zit ‘m in het hoofdingrediënt tarwe en het proces, waarbij tijd een tweede kostbaar  ingrediënt is” 

“Tarwe komt voornamelijk uit het oosten van Duitsland of de Oekraïne. Op zich niets mis mee, want daar schijnt de zon en door het landklimaat krijg je hoge opbrengsten. Maar vroeger groeiden in Nederland ook prima bakwaardige tarwerassen. Langzaam zijn deze verdwenen. Onder druk van de hogere opbrengsten, dus lagere prijzen uit het buitenland. Ondanks

Hollandsch Brood

Ons Hollandsch brood wordt gebakken van lokale ingrediënten

Gronings graan gemalen door de Groningse molenaar, met grove zemel. Dit brood is handgemaakt op basis van desem voor een extra gezonde stofwisseling en wordt gebakken op de stenen vloer in onze bakkerij. De bloemenranden rondom onze akkers zorgen voor behoud van onze bijenpopulatie; zo draagt dit brood bij aan een grotere biodiversiteit.  Wij bakken

De bakker bakt elk uur vers brood

“Brood is meer dan een sneetje bij ontbijt of lunch.”

Bakkerij van Vessem bestaat al sinds 1907 en vele generaties zijn ons voorgegaan.  Hoe fijn is het dat brood van bakkerij van Vessem ook een moment van rust is, een beloning na hard werken of een moment van thuiskomen ver weg van huis, en wie is er niet opgegroeid met brood van Bakkerij van Vessem?

Vriendenpas