Bij de bakker is altijd iets te beleven

Bekijk het nieuws

De bakker bakt van zonsopkomst tot zonsondergang. Er zijn dus regelmatig nieuwtjes te delen.

Werken in de gezelligste winkel in jouw buurt

Kom werken bij een van de leukste bedrijven van het land. Wat wij jou bieden? Gratis brood Goede verdiensten Flexibele werktijden De kans om door te groeien via ons eigen opleidingsprogramma

Wij zijn nu al op ons paasbest!

Een heerlijke paasstol, de mooiste tulband, handgemaakte chocolade eitjes en gezellige schuimkipjes. Het is een ambachtelijk feest in de winkel en wat zijn wij blij dat de lente in aantocht is! En omdat we zo blij zijn, geven we je een tulband-plateau voor één euro tegen inlevering van 150 spaarpunten. Let wel op=op! Smakelijke groet,

Kuchen!

Heb je al kennisgemaakt met onze kuchen? Dit lekkers is gemaakt van cakebeslag met kwark voor een extra frisse smaak, bosvruchten en roomboterkruimeltjes als topping. Of kies onze andere variant: de kuche met appel en noten. Net zo onweerstaanbaar!

Een heerlijk maandbrood

Tot pasen bakken wij ons succesnummer, het Hollands meerzaden, ook in een blikje. Dit is een desembroodje van Hollandse tarwe (uit Groningen) met veel zaden voor een extra pittige smaak. Heerlijk met een likje roomboter en een plakje belegen kaas!

Toktok, weer een kipje

Wat vind jij van onze chocolade kippen? Deze beauties zijn ambachtelijk en met de hand gemaakt van biologisch en uiteraard fair trade Callebaut chocolade. Wij zijn supertrots op onze nieuwe chocolaterie in de winkel in Schalkwijk. Alvast een sneak preview: na Pasen introduceren wij met trots onze zelfgemaakte pinda chocs, in verschillende smaken. Kom snel

Het meest  smaakvolle  brood  met Andries Gort 

“Het belangrijkste verschil zit ‘m in het hoofdingrediënt tarwe en het proces, waarbij tijd een tweede kostbaar  ingrediënt is” 

“Tarwe komt voornamelijk uit het oosten van Duitsland of de Oekraïne. Op zich niets mis mee, want daar schijnt de zon en door het landklimaat krijg je hoge opbrengsten. Maar vroeger groeiden in Nederland ook prima bakwaardige tarwerassen. Langzaam zijn deze verdwenen. Onder druk van de hogere opbrengsten, dus lagere prijzen uit het buitenland. Ondanks

Hollandsch Brood

Ons Hollandsch brood wordt gebakken van lokale ingrediënten

Gronings graan gemalen door de Groningse molenaar, met grove zemel. Dit brood is handgemaakt op basis van desem voor een extra gezonde stofwisseling en wordt gebakken op de stenen vloer in onze bakkerij. De bloemenranden rondom onze akkers zorgen voor behoud van onze bijenpopulatie; zo draagt dit brood bij aan een grotere biodiversiteit.  Wij bakken

De bakker bakt elk uur vers brood

“Brood is meer dan een sneetje bij ontbijt of lunch.”

Bakkerij van Vessem bestaat al sinds 1907 en vele generaties zijn ons voorgegaan.  Hoe fijn is het dat brood van bakkerij van Vessem ook een moment van rust is, een beloning na hard werken of een moment van thuiskomen ver weg van huis, en wie is er niet opgegroeid met brood van Bakkerij van Vessem?

Vriendenpas