Bij de bakker is altijd iets te beleven

Bekijk het nieuws

De bakker bakt van zonsopkomst tot zonsondergang. Er zijn dus regelmatig nieuwtjes te delen.

Jolie Yuzu, limited edition van deze maand!

Iedere keer hebben wij een nieuwe Jolie voor jou in petto. Het heerlijk gefrituurde briochebroodje is deze keer gevuld met gele room en sap van de Oosterse Yuzu vrucht. Gedecoreerd met witte chocolade. Alles bij elkaar is iedere hap een feestje!

Werken in de gezelligste winkel in jouw buurt

Kom werken bij een van de leukste bedrijven van het land. Wat wij jou bieden? Gratis brood, goede verdiensten, flexibele werktijden en de kans om door te groeien via ons eigen opleidingsprogramma.

Kaneel brioche broodjes

Ze zijn er weer! Canneli’s van Roomboter bladerdeeg met kaneelsuiker. Uiteraard vers gebakken in de bakkerswinkel. En omdat ze zo lekker vers zijn, zijn ze heerlijk krokant aan de buitenkant en met caramel aan de onderkant. Oppassen! Want deze zijn zoooo lekker….

Haarlemmerhout snede aardbeien

Hier staan wij al jaren bekend om; luchtige roomboter koek met wat amandelspijs. Hierop kwarkbavaroise met verse aardbeien. Afgetopt met slagroom. Eerst ontbijt, en hierna met zijn allen op de koffie.

Het meest  smaakvolle  brood  met Andries Gort 

“Het belangrijkste verschil zit ‘m in het hoofdingrediënt tarwe en het proces, waarbij tijd een tweede kostbaar  ingrediënt is” 

“Tarwe komt voornamelijk uit het oosten van Duitsland of de Oekraïne. Op zich niets mis mee, want daar schijnt de zon en door het landklimaat krijg je hoge opbrengsten. Maar vroeger groeiden in Nederland ook prima bakwaardige tarwerassen. Langzaam zijn deze verdwenen. Onder druk van de hogere opbrengsten, dus lagere prijzen uit het buitenland. Ondanks

Hollandsch Brood

Ons Hollandsch brood wordt gebakken van lokale ingrediënten

Gronings graan gemalen door de Groningse molenaar, met grove zemel. Dit brood is handgemaakt op basis van desem voor een extra gezonde stofwisseling en wordt gebakken op de stenen vloer in onze bakkerij. De bloemenranden rondom onze akkers zorgen voor behoud van onze bijenpopulatie; zo draagt dit brood bij aan een grotere biodiversiteit.  Wij bakken

De bakker bakt elk uur vers brood

“Brood is meer dan een sneetje bij ontbijt of lunch.”

Bakkerij van Vessem bestaat al sinds 1907 en vele generaties zijn ons voorgegaan.  Hoe fijn is het dat brood van bakkerij van Vessem ook een moment van rust is, een beloning na hard werken of een moment van thuiskomen ver weg van huis, en wie is er niet opgegroeid met brood van Bakkerij van Vessem?

Vriendenpas