De bakker bakt van zonsopkomst tot zonsondergang. Er zijn dus regelmatig nieuwtjes te delen.
Al een tijdje in het bezit van de Bakkerij van Vessem Vriendenpas? Dan hebben wij goed nieuws! De punten op de kaart kunnen verzilverd worden voor een gepersonaliseerd broodmandje. Hoe leuk is dit op de picknicktafel of als cadeau? Op naar de bakker dus! Nog geen vriendenpas? Deze maand spaar je extra snel, bij aankoop van een baguette +2 spaarpunten. In de winkel vertellen we er graag meer over!
“Tarwe komt voornamelijk uit het oosten van Duitsland of de Oekraïne. Op zich niets mis mee, want daar schijnt de zon en door het landklimaat krijg je hoge opbrengsten. Maar vroeger groeiden in Nederland ook prima bakwaardige tarwerassen. Langzaam zijn deze verdwenen. Onder druk van de hogere opbrengsten, dus lagere prijzen uit het buitenland. Ondanks
Gronings graan gemalen door de Groningse molenaar, met grove zemel. Dit brood is handgemaakt op basis van desem voor een extra gezonde stofwisseling en wordt gebakken op de stenen vloer in onze bakkerij. De bloemenranden rondom onze akkers zorgen voor behoud van onze bijenpopulatie; zo draagt dit brood bij aan een grotere biodiversiteit. Wij bakken
Bakkerij van Vessem bestaat al sinds 1907 en vele generaties zijn ons voorgegaan. Hoe fijn is het dat brood van bakkerij van Vessem ook een moment van rust is, een beloning na hard werken of een moment van thuiskomen ver weg van huis, en wie is er niet opgegroeid met brood van Bakkerij van Vessem?