Bij de bakker is altijd iets te beleven

Bekijk het nieuws

De bakker bakt van zonsopkomst tot zonsondergang. Er zijn dus regelmatig nieuwtjes te delen.

Hollandsch Volkoren Vloer

Van Hollandsch bodem

Gebakken van lokale ingrediënten. Elk moment van de dag vers gebakken, speciaal voor jou.

Op zoek naar het meest smaakvolle brood

Samen met gepensioneerd bakkerijtechnoloog Andries Gort

Andries (89) is gepensioneerd bakkerijtechnoloog. Hij heeft na de tweede wereldoorlog meegewerkt aan de verandering van de bakkerij. Snellere processen: broodbakken kon wel binnen drie uur. En waarom?

Kwaliteit boven kwantiteit

Tarweras Acteur

Tsja, de opbrengst van de Acteur tarwe is lager dan de modernere rassen. Maar wij kiezen nu eenmaal voor kwaliteit boven kwantiteit.

Volkoren is van de volle korrel gemalen meel

Malen is vakmanschap

Jan is nog de enige molenaar in Nederland met een officieel diploma dat je vroeger in Wageningen kon behalen.

Hoe grover hoe gezonder

Als er één volkorenspecialist is, dan is het Flip wel!

Flip en Jos kunnen samen uren debatteren over de gezondheidsfuncties van volkorenbrood.