De bakker bakt van zonsopkomst tot zonsondergang. Er zijn dus regelmatig nieuwtjes te delen.
Hollandsch Volkoren Vloer
Van Hollandsch bodem
Gebakken van lokale ingrediënten. Elk moment van de dag vers gebakken, speciaal voor jou.
Op zoek naar het meest smaakvolle brood
Samen met gepensioneerd bakkerijtechnoloog Andries Gort
Andries (89) is gepensioneerd bakkerijtechnoloog. Hij heeft na de tweede wereldoorlog meegewerkt aan de verandering van de bakkerij. Snellere processen: broodbakken kon wel binnen drie uur. En waarom?
Kwaliteit boven kwantiteit
Tarweras Acteur
Tsja, de opbrengst van de Acteur tarwe is lager dan de modernere rassen. Maar wij kiezen nu eenmaal voor kwaliteit boven kwantiteit.
Volkoren is van de volle korrel gemalen meel
Malen is vakmanschap
Jan is nog de enige molenaar in Nederland met een officieel diploma dat je vroeger in Wageningen kon behalen.
Hoe grover hoe gezonder
Als er één volkorenspecialist is, dan is het Flip wel!
Flip en Jos kunnen samen uren debatteren over de gezondheidsfuncties van volkorenbrood.
Hollandsch brood
Gebakken van lokale ingrediënten
De avonden worden weer langer, het bos ruikt naar bladeren, kaplaarsen aan en erop uit. Heerlijk de wind door je haren. Het is weer herfst!
Met goud het nieuwe jaar in
Oliebollen en met goud bekroonde appelbeignets
Op zoek naar de lekkerste oliebollen of appelbeignets? Stop maar met zoeken want onze appelbeignet is met goud bekroond door het onafhankelijke Nederlands Bakkerij Centrum.
Tompoucen
Vers krokant bladerdeeg met een tikje abrikozenjam, fondant en zelfgekookte gele roommmmm.
Met wat vanille bourbon en een streepje slagroom. Het beste begin van het weekend en daarom zijn ze alleen verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag!
Een magazine vol van SMAAK
Najaarseditie 2020
Ontdek het recept en de werkwijze van Hollandsch Volkoren vloer, hoe ons brood een tweede leven krijgt en wat wij bakken met Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw.
Ruby chocoladeletter
roze chocolade met een frisse smaak
Deze stoere letter is gemaakt van ruby: een roze chocolade met een frisse smaak. Deze kleur en smaak zijn niet afkomstig van kleur- en smaakstoffen, maar komen echt uit de ruby cacaoboon zelf.
Van Klaasje tot Speculaasje
Nog steeds volgens het recept van Dirk van Vessem
Onze speculaas is het resultaat van een perfecte, lokale samenwerking.
Onze tulbanden
Voor ieder moment
Dat wordt een smakelijke Kerst. Of je nu de Christmas tulband met vruchtjes kiest, de Amaretto met bitterkoekjes of de Amandel tulband: ze zijn allemaal zoooo lekker!
Aan tafel
Heerlijke handgemaakte broden voor bij het avondeten
Onze handgemaakte broden van Frans meel en desem zijn zo lekker bij het avondeten.
Voorkom kerststress
Koop sommige producten al wat eerder!
Voorkom kerststress en koop nu alvast de houdbare kerstartikelen, zoals de tulbanden, stollen, chocolade en koekjes.
Kwarkini's
Ze zijn zoooo lekker
Wow, wat een smaaksensatie. Kwark door het beslag en vanillesuiker rondom. Lekker fris en niet zo zwaar. Van jong tot oud, iedereen lust deze heerlijke kwarkbolletjes.