Bij de bakker is altijd iets te beleven

Bekijk het nieuws

De bakker bakt van zonsopkomst tot zonsondergang. Er zijn dus regelmatig nieuwtjes te delen.

Werken in de gezelligste winkel in jouw buurt

Kom werken bij een van de leukste bedrijven van het land. Wat wij jou bieden? Gratis brood Goede verdiensten Flexibele werktijden De kans om door te groeien via ons eigen opleidingsprogramma

Haal een gezellige Pasen in huis!

Nog een paar daagjes voor we beginnen aan de vrolijke paasdagen. Gezellig aan de brunch, de borrel of het diner! Bij bakkerij van Vessem is er voor jou altijd iets bijzonders te vinden. Echte specialiteiten, die gegarandeerd vers en smaakvol zijn. Dat mag je ook van een vakman verwachten. En dit jaar is het een

Afbakbroodjes

Vers op tafel: zachte minibroodjes, desembroodjes of croissantjes. Je bakt ze 8 minuten in een oven van 180 graden en zet ze warm op tafel. Reken maar dat iedereen extra geniet van deze minibroodjes. Verrukkelijk bij ontbijt, brunch of diner. Tip: hou wat extra broodjes achter de hand door ze in te vriezen. Je kunt

Zucht, die tulband!

Met Pasen maken wij uiteraard cake-tulbanden. Tijdens de brunch fleuren zij de tafel op, maar laat ‘m daarna ook gerust op tafel staan. Iedereen heeft tussendoor wel zin in een plakje verse tulband. En er zijn verschillende smaken, dus voor ieder wat wils. Wat dacht je van de amaretto met bitterkoekjeslikeur en bitterkoekjes als topping,

Paasstol

Traditioneel bakken wij met Pasen en Kerstmis de stol. Maar wist jij dat er een verschil is tussen beide? Met kerst doen wij rum door de stol en met Pasen gaan er krokante amandeltjes aan de buitenkant van de stol. Dus voor ieder seizoen een ander smaakje. Wij bakken de stol in 500 en 800

Het meest  smaakvolle  brood  met Andries Gort 

“Het belangrijkste verschil zit ‘m in het hoofdingrediënt tarwe en het proces, waarbij tijd een tweede kostbaar  ingrediënt is” 

“Tarwe komt voornamelijk uit het oosten van Duitsland of de Oekraïne. Op zich niets mis mee, want daar schijnt de zon en door het landklimaat krijg je hoge opbrengsten. Maar vroeger groeiden in Nederland ook prima bakwaardige tarwerassen. Langzaam zijn deze verdwenen. Onder druk van de hogere opbrengsten, dus lagere prijzen uit het buitenland. Ondanks

Hollandsch Brood

Ons Hollandsch brood wordt gebakken van lokale ingrediënten

Gronings graan gemalen door de Groningse molenaar, met grove zemel. Dit brood is handgemaakt op basis van desem voor een extra gezonde stofwisseling en wordt gebakken op de stenen vloer in onze bakkerij. De bloemenranden rondom onze akkers zorgen voor behoud van onze bijenpopulatie; zo draagt dit brood bij aan een grotere biodiversiteit.  Wij bakken

De bakker bakt elk uur vers brood

“Brood is meer dan een sneetje bij ontbijt of lunch.”

Bakkerij van Vessem bestaat al sinds 1907 en vele generaties zijn ons voorgegaan.  Hoe fijn is het dat brood van bakkerij van Vessem ook een moment van rust is, een beloning na hard werken of een moment van thuiskomen ver weg van huis, en wie is er niet opgegroeid met brood van Bakkerij van Vessem?

Vriendenpas