De bakker bakt elk uur vers brood

“Brood is meer dan een sneetje bij ontbijt of lunch.”

Bakkerij van Vessem bestaat al sinds 1907 en vele generaties zijn ons voorgegaan. 

Hoe fijn is het dat brood van bakkerij van Vessem ook een moment van rust is, een beloning na hard werken of een moment van thuiskomen ver weg van huis, en wie is er niet opgegroeid met brood van Bakkerij van Vessem? ‘Iedere dag genieten wij  van dit prachtige bedrijf’. Jos Huybregts, eigenaar van van Vessem is er trots op dat hij de 4e generatie bakker bij van Vessem mag zijn. En wat is er in die tijd eigenlijk weinig veranderd. Wij bakken nog steeds de hele dag verse producten, gezond en smaakvol, voor ieder wat wils. 

Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar 16 bakkerijen. 

En daarom zijn wij altijd lekker dichtbij in jouw buurt. Even langs de bakkerij, verse broodjes, elkaar ontmoeten, een glimlach en knipoog van de bakker. De buurman die je al een tijdje niet gezien had. Een spontane ontmoeting. 

Weet je wat, we drinken een koffie! 

Trots op de stap die wij gemaakt hebben met de teelt van ons graan in Groningen. Met akkerranden van bloemen voor meer bijen en een grotere biodiversiteit. Zo bakken wij niet alleen gezonde boterhammen, maar zijn we ook met iedere smaakvolle hap samen op weg naar een betere wereld. 

Vriendenpas