Mooi voor de wereld en nog mooier voor jou

Bekijk de vacatures


Al 113 jaar bakken wij op een duurzame en innovatieve wijze smaakvol brood. Dankzij onze enthousiaste medewerkers doen wij dit iedere dag met plezier. Leuk als jij ook aansluit bij dit energieke team!

Interesse? We kijken uit naar je sollicitatie!

 

Verkoopmedewerk(st)er

Amsterdam, Bloemendaal, Haarlem en omgeving (12 - 32 uur)

Voor onze winkels in Amsterdam, Haarlem, en Bloemendaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega’s met ervaring.

Chauffeur

Bakkerij Haarlem (8 - 38 uur)

Voor onze bakkerij in Haarlem zoeken wij een gedreven chauffeur die graag op tijd komt en gek is op de geur van versgebakken brood. Het is vanzelfsprekend belangrijk dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Onze wagens rijden vooral in de nacht en bij de bakker geldt hiervoor een nachttoeslag.

Weekend- en vakantiehulp

Diverse winkels (4 - 32 uur)

Ben jij de klantvriendelijke, nieuwsgierige en enthousiaste verkoop(st)er die wij zoeken? Wil jij snel wat centjes bijverdienen?

Bakkerijmedewerker

Bakkerij Haarlem (6 - 36 uur)

De bakkerij is onze trots en er zijn altijd afwisselende werkzaamheden te doen. Je werkt met een ervaren bakker zodat je ook nog veel over onze producten en het bakkersvak opsteekt.

Eindverantwoordelijke winkel (in opleiding)

Wisselende locatie (32 uur)

Het gaat om een veelzijdige hands-on functie waarbij je de hele dag bezig bent met je team, de klanten en bakken in de winkel.

Leerling BOL of BBL

Bakkerij Haarlem (aantal uur in overleg)

We vinden het leuk om enthousiaste leerlingen het bakkersvak te leren.

Wij hebben een speciale begeleider die ervoor zorgt dat je werkzaamheden variƫrend zijn en je dus een hoop kan zien en doen. Je komt in een enthousiast team te werken met zowel ervaren bakkers als andere leerlingen.