Vruchten Speltbrood

€ 5,50

Dit is één van de unieke hardlopers van onze bakker Gé! Heerlijk vers speltbrood met vruchten. Dit brood wordt met de hand gemaakt en krijgt een rijsproces van 24 uur. Dit lange fermentatieproces zorgt voor een betere opname van voedingstoffen, vitaminen en mineralen. De natuurlijke hoeveelheid vezels zorgt dat je langer verzadigd bent en je darmen optimaal werken. Het speltgraan komt uit Zuid-Duitsland.

Bestellen voor morgen kan tot 17.00 uur

Informatie:

Ingrediënten

Rozijnen geweld [rozijnen, plantaardige olie (katoenzaad)], volkorenspeltmeel (TARWE), speltbloem (TARWE), HAZELNOTEN, walNOTEN, zuurdesem, zonnebloempitten, speltvlokken (TARWE), lijnzaad, ROGGEbloem, speltzuurdesem (gedroogd) (TARWE), SOJAgrits, GERSTemoutmeel, bakkerszout, aardappelvlokken, ROGGE (gepoft), spelt (TARWE), SESAMzaad (gepeld), honing, speltschroot (TARWE), Royal Kombu biologisch, startercultuur, enzymen, GERSTemout, ROGGEzuurdesem, plantaardige olie (SESAM), acerolapoeder, cacaopoeder, speltgluten (TARWE), vitamine C, ROGGEmoutmeel, kaliumjodide

Allergenen

Gluten bevattende granen, Tarwe, Noten, Hazelnoten, Soja, Gerst, Rogge, Sesam, Cacao

Bewaaradvies

Het beste advies is om dit brood lekker vers te eten. Het brood is niet geschikt voor de koelkast en/ of vriezer. De korst is de beschermlaag van dit kwetsbare, natuurlijke brood dus lekker thuis snijden is absoluut aan te raden! Het brood een dagje later eten is geen probleem zorg dan dat het brood bewaard wordt in een gesloten papieren zak en nog even een piepje in de oven krijgt.

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

OmschrijvingWaarde
Energie (KJ)1241KJ
Energie (Kcal)297Kcal
Eiwit7.273g
Koolhydraten43.133g
- Suikers23.045g
Vetten4.923g
- Verzadigd0.637g
Voedingsvezels4.451g
Zout0.965g