Monniken Classic (volvezel)

€ 3,15

Ons meest verkochte brood. Monnikenbrood bevat meer vezels, minder zout, minder vet en minder suiker! Het bevat fijngemalen zaden en pitten. Geschikt om in te vriezen en draagt het ‘Ik kies bewust’ logo. Gezonde dagelijkse boterham. Onze tarwe komt uit Oost-Duitsland.

Bestellen voor morgen kan tot 17.00 uur

Informatie:

Ingrediënten

Volkorentarwemeel [volkorenTARWEmeel, GERSTemoutmeel (geroosterd), alfa-amylase (TARWE)], Tarwebloem [TARWEbloem, alfa-amylase (TARWE)], TARWEgluten, TARWEbloem, lijnzaad, Bakkersgist [gist], pompoenpitten, zonnebloempitten, GERSTemoutmeel, TARWEgries, spelt (gepoft) (TARWE), bakkerszout, dextrose, SESAMzaad (ongepeld), TARWEvezel, enzymen (TARWE), acerolapoeder, plantaardige olie (raapzaad), TARWEmout

Allergenen

Gluten bevattende granen, Tarwe, Gerst, Sesam

Bewaaradvies

Het beste advies is om dit brood lekker vers te eten. Maar ook de bakker begrijpt dat dit niet altijd mogelijk is. Monnikenbrood kan het beste in een gesloten plastic zak bewaard worden. Het brood wat langer bewaren? Dit brood is uitstekend geschikt om in te vriezen. Let op: het is niet goed voor de kwaliteit om dit brood in de koelkast te bewaren.

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

OmschrijvingWaarde
Energie (KJ)1035KJ
Energie (Kcal)247Kcal
Eiwit10.904g
Koolhydraten39.286g
- Suikers1.059g
Vetten3.851g
- Verzadigd0.527g
Voedingsvezels5.552g
Zout1.047g