Monniken Blond classic (volvezel)

€ 3,15

Heerlijk brood met meer vezels, minder zout, minder vet en minder suiker! Geschikt om in te vriezen en draagt het ‘Ik kies bewust’ logo. Deze variant is bijzonder omdat wij het net zo gezond is als volkorenbrood maar de smaak heeft van tarwebrood. Perfect voor de kids! Onze tarwe komt uit Oost-Duitsland.

Bestellen voor morgen kan tot 17.00 uur

Informatie:

Ingrediënten

Volkorentarwemeel [volkorenTARWEmeel, GERSTemoutmeel (geroosterd), alfa-amylase (TARWE)], Tarwebloem [TARWEbloem, alfa-amylase (TARWE)], TARWEbloem, Bakkersgist [gist], TARWEgries, TARWEgluten, TARWEzemelen, dextrose, zuurdesempoeder (TARWE) (ROGGE), TARWEvezel, bakkerszout, suiker (gebrand), GERSTemoutmeel, ROGGEbloem (TARWE), plantaardige olie (raapzaad), aroma (aroma (GERST)), enzymen (TARWE), acerolapoeder, specerijen, startercultuur (TARWE) (ROGGE), TARWEmout

Allergenen

Gluten bevattende granen, Tarwe, Gerst, Rogge, Maïs, Koriander

Bewaaradvies

Het beste advies is om dit brood lekker vers te eten. Maar ook de bakker begrijpt dat dit niet altijd mogelijk is. Monnikenbrood kan het beste in een gesloten plastic zak bewaard worden. Het brood wat langer bewaren? Dit brood is uitstekend geschikt om in te vriezen. Let op: het is niet goed voor de kwaliteit om dit brood in de koelkast te bewaren.

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

OmschrijvingWaarde
Energie (KJ)1034KJ
Energie (Kcal)247Kcal
Eiwit8.743g
Koolhydraten44.628g
- Suikers1.584g
Vetten1.528g
- Verzadigd0.232g
Voedingsvezels6.185g
Zout0.931g