Hollandsch Volkoren Vloer vanaf heden in de Bakkerij

Gebakken van lokale ingrediënten. Elk moment van de dag vers gebakken, speciaal voor jou.

Ons Hollandsch Volkoren Vloer brood wordt gebakken van lokale ingrediënten, Gronings graan gemalen door de Groningse molenaar, met grove zemel en op basis van desem voor een extra gezonde stofwisseling, handgemaakt en gebakken op de stenen vloer in onze bakkerij, en gezond voor onze bijen, dus dit brood draagt bij aan een grotere biodiversiteit.

Bekijk hier het verhaal van de zoektocht naar het meest smaakvolle brood.


Hollandsch brood en allergenen

Bevat tarwegluten. Zonder brood verbetermiddelen van additieven, gist, lactose. Ben je licht gevoelig voor tarwegluten? Probeer Hollandsch Volkoren Spelt (niet geschikt voor tarwevrij).

Het bakkersgeheim om Hollandsch brood langer knapperig vers te houden? 

  • Neem het brood ongesneden mee en snijd het brood zelf met een echt Van Vessem broodmes.
  • Bewaar het brood ongesneden in papier en sluit de zak met onze houten broodzak clips.
  • Ongesneden invriezen kan, rustig ontdooien en/of na een dag een ‘piep’ in een oven gedurende 8 minuten op 180 graden.

Hollandsch brood hebben wij in de smaken:

  • Hollandsch Volkoren Vloer 100% volkoren uit Groningen, gevitaliseerd water, desem en een pietsje zout.
  • Hollandsch Meergranen Vloer 50% volkoren uit Groningen, 50% bloem uit Groningen, zaden, pitten, desem en een pietsje zout.
  • Hollandsch Volkoren Spelt (zonder tarwe) 60% spelt, 20% haver, 20% rogge, desem en een pietsje zout

Reserveer hier uw brood. Dan zorgen wij dat het vers voor u klaarligt.