Feestdagen bestellijsten

Ga met goud het nieuwe jaar in

Bestel onze heerlijke oliebollen en met goud bekroonde appelbeignets!

Van goudreinet tot appelbeignet

Vroeger was alles beter... Nou nee, maar wel met verse grondstoffen die EERLUK zijn. Daarom gebruikt Bart alleen het oerras groene goudreinet voor onze appelbeignet. Fris zuur, besprenkeld met rum, kaneelspijs en het ultieme GELUK in het midden: de Amarena-kers! Dit allemaal in roomboter korstdeeg met kaneelsuiker. Lekkerder kunnen wij het niet maken..

Bestellijst Oud & Nieuw

Maandbrood

Heerlijk brood met meer vezels, minder zout, minder vet en minder suiker! Geschikt om in te vriezen en draagt het ‘Ik kies bewust’ logo. Deze variant is bijzonder omdat wij het net zo gezond is als volkorenbrood maar de smaak heeft van tarwebrood. Perfect voor de kids! Onze tarwe komt uit Oost-Duitsland.

TijgerwitHeel ongesneden

Het van Vessem tijger is extra uniek vanwege de wel héééle krokante korst. Smakelijk brood, heerlijk voor bij het zondagse ontbijtje of tijdens de lunch! De tarwe komt uit Oost-Duitsland.

100% VolkorenHeel ongesneden

Gezond volkorenbrood met nog steeds het oorsponkelijke receptuur van Dirk van Vessem! De natuurlijke hoeveelheid vezels zorgt dat je langer verzadigd bent en je darmen optimaal werken. Onze tarwe komt uit Oost-Duitsland.

Monniken Blond classic (volvezel)Heel ongesneden

Heerlijk brood met meer vezels, minder zout, minder vet en minder suiker! Geschikt om in te vriezen en draagt het ‘Ik kies bewust’ logo. Deze variant is bijzonder omdat wij het net zo gezond is als volkorenbrood maar de smaak heeft van tarwebrood. Perfect voor de kids! Onze tarwe komt uit Oost-Duitsland.

Monniken Classic (volvezel)Heel ongesneden

Ons meest verkochte brood. Monnikenbrood bevat meer vezels, minder zout, minder vet en minder suiker! Het bevat fijngemalen zaden en pitten. Geschikt om in te vriezen en draagt het ‘Ik kies bewust’ logo. Gezonde dagelijkse boterham. Onze tarwe komt uit Oost-Duitsland.

Monniken Pompoen (volvezel)Heel ongesneden

Heerlijk brood met meer vezels, minder zout, minder vet en minder suiker! Geschikt om in te vriezen en draagt het ‘Ik kies bewust’ logo. Deze variant is bijzonder omdat wij extra pompoenpitten hebben toegevoegd! Onze tarwe komt uit Oost-Duitsland.

100% Speltbrood blondOngesneden

Unieke hardloper bij bakker van Vessem. Lekker stevig speltbroodje! Spelt heeft de unieke eigenschap dat je langer een verzadigd gevoel houdt en daardoor minder snel weer trek krijgt. Dit komt doordat spelt langzaam energie afgeeft in je lichaam. Gezond genieten!

Hollandsch Meerzaden

De beste keuze dus voor jou en onze aarde. De granen komen uit Groningen, en zijn duurzaam verbouwd, opgeslagen en gemalen. Bakker Jos kent de keten, en heeft goede afspraken gemaakt. Van dit brood is de true price bekend. Dit zijn de kosten die gemaakt moeten worden om de impact op het milieu later te compenseren. Van normaal brood is dit 32 eurocent, en van dit brood is dit 16 eurocent. Hiernaast is dit vloer desem brood heerlijk aromatisch met een krokante korst. Zonder onnodige toevoegingen behalve heel veel gezonde zaden en pitten.

Vruchten Speltbrood

Dit is één van de unieke hardlopers van onze bakker Gé! Heerlijk vers speltbrood met vruchten. Dit brood wordt met de hand gemaakt en krijgt een rijsproces van 24 uur. Dit lange fermentatieproces zorgt voor een betere opname van voedingstoffen, vitaminen en mineralen. De natuurlijke hoeveelheid vezels zorgt dat je langer verzadigd bent en je darmen optimaal werken. Het speltgraan komt uit Zuid-Duitsland.

Volvezelkoek noten, rozijnen

Goed gevulde notenkoek met rozijnen, honing, cashew en pecannoten. Van ontbijtkoek deeg, maar dan met extra vezels, dus nog gezonder tussendoortje of voor bij het ontbijt.

Baguette

Baguette van duurzaam frans meel. Gemalen in Nantes. Met alleen desem, water en zout. Dit brood wordt met de hand gemaakt en krijgt een rijsproces van 24 uur. Dit lange fermentatieproces zorgt voor een betere opname van voedingstoffen, vitaminen en mineralen. Bakadvies erbij, 10 minuten 200 graden, bewaaradvies max 1 maand in de vriezer, altijd makkelijk op voorraad.

Witte bollen, zak 6 stuks

De enige manier om deze bolletjes te eten, is door ervan te genieten. Onze tarwe komt uit Oost-Duitsland. Bewaar deze in plastic.

Monniken blondbollen, zak 6 stuks

Op basis van ons Monniken blond recept, maar dan in kleine vorm. Ons tarwe komt uit Oost-Duitsland. Ideaal voor kinderen omdat dit broodje lekker eet, maar zoveel vezels heeft als volkoren brood. Bewaar deze in plastic.

Krentenbollen, zak 6 stuks

Door het deeg doen wij geraspte schil van citruvruchten, rozijnen en krenten. Super lekker, ook zo uit het handje. We bakken ze heerlijk zacht. Bakker Jos heeft speciale afspraken gemaakt met de rozijnen boeren over de beste kwaliteit en een eerlijke prijs. Bewaar deze in plastic.

Franse roomboter croissant

Biologische boter van de weerribben, bloem uit Nantes (frankrijk) desem, en heel veel liefde maken deze croissants de lekkerste!

Kaas croissant

Ook zo’n heerlijke broodsnack van gerezen bladerdeeg. Rijkelijk gevuld met pittige kaas, een vleugje mosterd en peper maken hem nog wat robuuster. De hele dag vers gebakken in de winkel. Smullen maar! Bewaren n in papier.

Ham-kaas croissant

Een van onze best sellers, en niet voor niets. De lekkerste ham van onze slager in Overveen en pittige oude kaas in krokant bladerdeeg. Smullen maar Liefst lekker warm eten. Verpakken in papier, bewaren in de koeling.

Hollandsch Volkoren Spelt

Dit is een broodje op basis van drie biologische granen namelijk spelt, haver en rogge. Dit brood wordt met de hand gemaakt en krijgt een rijsproces van 24 uur. Dit lange fermentatieproces zorgt voor een betere opname van voedingstoffen, vitaminen en mineralen. Bijzonder is dat het meel dat wij gebruiken wordt gemalen in onze winkel in de Maasstraat in Amsterdam. De natuurlijke hoeveelheid vezels zorgt dat je langer verzadigd bent en je darmen optimaal werken. De granen komen uit Zuid-Duitsland.